Droom-Doel-Doen

Leefstijlcoach Celine

Als lerares gezondheidskunde en groepsleerkracht basisschool heb ik mij altijd bezig gehouden met gezonde voeding en bewegen. In mijn werk viel het op dat het in stand houden van een gezonde leefstijl voor zowel sommige volwassenen als kinderen best een moeilijke opgave kan zijn. De juiste keuzes maken tussen al dat lekkers dat 'elke keer' wordt aangeboden. Naast de juiste keuzes maken in voeding is het ook belangrijk om voldoende beweging te hebben elke week, zoals wandelen, fietsen of andere bewegingsmogelijkheden. Voor kinderen is het dagelijks bewegen uiteraard 
ook van groot belang, naast het regelmatig buitenspelen en de wekelijkse sportactiviteiten. Om anderen hierbij te steunen de juiste weg te nemen op leefstijlgebied, heb ik de Post-HBO Academie, Leefstijl & Gezondheid afgerond om als leefstijlcoach te kunnen gaan werken.


Als moeder van 4 kinderen weet ik dat de combinatie van gezin, werken/en of studeren, naast de sociale omgeving een leuke, maar ook wel een uitdagende klus is. 


Sporten, wanneer plan ik dat?

Gezond eten, hoe kan ik dat beter aanpakken?

Fit voelen, hoe kan ik mijn ‘gezonde’ leefstijl veranderen of juist vasthouden? 


Mijn enthousiasme en gedrevenheid in mijn coachingsgesprekken zorgt ervoor dat mijn coachees gemotiveerd worden en blijven, om een gezondere leefstijl aan te nemen. 

Visie & Missie

Mijn visie: 

Mijn visie is, dat als een moeder in een gezin zelf een gezonde leefstijl aanneemt door balans te vinden in voeding, beweging, ontspanning en voldoende nachtrust, ze meer energie heeft voor haarzelf en het gezin. Deze balans zal een blijvende verandering in haar leefstijl betekenen, voor nu en in de toekomst. De ‘nieuwe’ energie die de moeder ervaart zal haar gelukkiger maken, waardoor ze met meer evenwicht in het leven staat. 


Mijn missie: 

Mijn missie is om moeders uit Houten en omgeving met overgewicht/obesitas met een gezin te coachen, zodat zij in 6 maanden- tot een jaar de eigen leefstijl (en zo mogelijk ook die van het gezin) weten te veranderen in een gezonde leefstijl waar zij zich gelukkig bij voelen.  Heb je vragen of wil je  meer informatie over mijn coachingstraject, neem contact met me op. 


Ik kan je helpen je comfortzone achter je te laten en je grenzen te verleggen in een veilige en ondersteunende omgeving. Wat ik doe gaat om meer dan alleen in beweging komen - ik help mensen graag hun doelen te bereiken en hun innerlijke kracht en motivatie te ontdekken.