Leefstijlcoaching

Droom - Doel - Doen

Durf te dromen, doelen te stellen en het gewoon te doen.

Wat wil je graag bereiken? Hoe wil je het bereiken? Wanneer start je? 

Dit zijn belangrijke vragen die ik, leefstijlcoach Céline met je aanga. Of je nu een doorgewinterde leefstijlprofi bent of net begint, samen gaan wij een leefstijlcoachtraject in. Een gezonde  leefstijl begint bij kleine stapjes die voor iedereen haalbaar kan zijn -  deze nieuwe manier van denken over jezelf zorgt ervoor dat een (nog) gezondere leefstijl voor iedereen bereikbaar is.
 Jij bepaalt de richting, ik  sta naast je! 

Challenge Yourself

Coaching & leefstijltraject

Een coaching/ leefstijltraject geeft jou de mogelijkheid om je uiteindelijke doel(en) op het gebied van jouw gezonde leefstijl haalbaar te maken.  Dit ga je doen door samen met de leefstijlcoach de gezonde doelen om te zetten in praktische kleine stapjes. Op deze manier ga je gericht aan het werk, blijft het overzichtelijk voor je en zul je merken dat het behalen van je doel(en) na een periode van 3-6 maanden te bereiken zijn. Op langer termijn zul je van je vernieuwde gezonde leefstijl veel plezier en rust ervaren.

Onder de knop 'meer lezen' kun je meer informatie hierover vinden.

 
Je kunt er zeker van zijn dat je de aandacht en steun krijgt die je nodig hebt. Het 1-op-1 coachingprogramma haalt het maximale uit de gesprekken en helpt je je doelen te bereiken. 

Fit & Challenge Lifestyle Day 

Een Fit & Challenge Lifestyle Day

geeft je in een dag inzicht in jouw eigen leefstijl op het gebied van voeding, beweging en mindfullness. 

Je wordt aan het werk gezet op  verschillende manieren, zodat je met een gezonde blik en een hoop  positieve motivatie naar huis gaat!


De Fit & Challenge day kan tevens ook op een ochtend, middag of avond worden gegeven in een verkorte versie op locatie worden gegeven. Dit kan voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Schrijf je snel in voor een Fit & Challenge Lifestyle Day! 

Onder de knop 'meer lezen' kun je meer informatie hierover vinden.

Pilot Outdoor Fit Leefstijlplan

Pilot Outdoor Fitlessen geeft jou de mogelijkheid om naast de coaching, een opstart te maken naar een gezonde(re) leefstijl. Je komt letterlijk in beweging. Elke week geef ik aan jou een OutdoorFitles in de buitenlucht voor 10 weken.  

Onder de knop 'meer lezen' kun je meer informatie hierover vinden.