Leefstijlcoaching

Droom - Doel - Doen

Durf te dromen, doelen te stellen en het gewoon te doen.

Wat wil je graag bereiken? Hoe wil je het bereiken? Wanneer start je? 

Dit zijn belangrijke vragen die ik, leefstijlcoach Céline met je aanga. Of je nu een doorgewinterde leefstijlprofi bent of net begint, samen gaan wij een leefstijlcoachtraject in. Een gezonde  leefstijl begint bij kleine stapjes die voor iedereen haalbaar kan zijn -  deze nieuwe manier van denken over jezelf zorgt ervoor dat een (nog) gezondere leefstijl voor iedereen bereikbaar is.

Je kunt uit 4 concepten kiezen die allemaal met leefstijlcoaching te maken hebben van een workshop van een dag tot een heel traject!
 
Jij bepaalt de richting, ik  sta naast je! 

Coaching & leefstijltraject 

Een coaching/ leefstijltraject geeft jou de mogelijkheid om je uiteindelijke doel(en) op het gebied van jouw gezonde leefstijl haalbaar te maken.  Dit ga je doen door samen met de leefstijlcoach de gezonde doelen om te zetten in praktische kleine stapjes. Op deze manier ga je gericht aan het werk, blijft het overzichtelijk voor je en zul je merken dat het behalen van je doel(en) na een periode van 3-6 maanden te bereiken zijn. Op langer termijn zul je van je vernieuwde gezonde leefstijl veel plezier en rust ervaren.

Onder de knop 'meer lezen' kun je meer informatie hierover vinden.

 
 Je kunt er zeker van zijn dat je de aandacht en steun krijgt die je nodig hebt. Het 1-op-1 coachingprogramma haalt het maximale uit de gesprekken en helpt je je doelen te bereiken. 

Oneteam Lifestyle

Als leefstijlcoach bij Oneteam lifestyle werk ik als peronal trainer samen met de andere coaches om mensen te helpen naar een gezondere leefstijl. 
Het realiseren van jouw doelen kun je bereiken door te kijken naar voeding, intensieve training en doorzettingsvermogen.

Oneteam lifestyle helpt jouw hier volkomen bij.

Vraag een vrijblijvend en gratis intake gesprek aan bij mij. Wij gaan kijken naar jouw wensen, wat jij kan verwachten, wat er mogelijk is en wanneer je kan beginnen.


Klik op de button meer lezen, vervolgens op het meeste rechtse symbool en je gaat direct naar de website van Oneteam Lifestyle.


Cool-traject 

Leefstijlcoach Celine

Het Cool-traject valt onder de GlI (gecombineerde leefstijl interventie). Gezien het Cool-traject onder de gli valt,  wordt het vergoed door de basisverzekering.

Het CooL-programma is een GLI uitgevoerd door één professional: de leefstijlcoach. Ik ben leefstijlcoach die door middel van kleine stapjes samen met jou gaat kijken hoe wij je leefpatroon kunnen verbeteren. Met als uiteindelijke doel het verminderen van gewichtsverlies, het verbeteren van de lichamelijke fitheid, realiseren van gezondheidswinst zodat de kwaliteit van leven wordt verbeterd.

Ik werk samen met Zorggroep Zo Healthy. Wanneer je belangstelling hebt, kun je op de website van Zo Healthy kijken. Zij informeren je daar verder over en tevens kun je je direct aanmelden voor een intake. 

Ik ga weer een groep starten in Houten in oktober! Ik heb nog enkele plekken open, dus meld je snel aan en we plannen een intake gesprek in. Mijn ervaring met Cool is dat motivatie en inzet je gaat helpen om elke keer weer kleine stappen te zetten naar een gezondere leefstijl. Het werken aan jezelf door persoonlijke coaching en het groepsgevoel versterken elkaar, waardoor het behalen van jouw persoonlijke doelen werkelijkheid kunnen worden. 

Klik op de button meer lezen, vervolgens op het meeste rechtse symbool en je kunt meer lezen over het Cool-traject en je inschrijven voor een vrijblijvende intake. 

Fit & Challenge Lifestyle Day 

Een Fit & Challenge Lifestyle Day geeft je in een dag inzicht in jouw eigen leefstijl op het gebied van voeding, beweging en mindfullness. Je wordt aan het werk gezet op  verschillende manieren, zodat je met een gezonde blik en een hoop  positieve motivatie naar huis gaat!De Fit & Challenge day kan tevens ook op een ochtend, middag of avond worden gegeven in een verkorte versie op locatie worden gegeven. Dit kan voor zowel particulieren als voor bedrijven. Schrijf je snel in voor een Fit & Challenge Lifestyle Day! Onder de knop 'meer lezen' kun je meer informatie hierover vinden.


Klik op de button meer lezen, vervolgens op het meeste rechtse symbool en je gaat direct naar de pagina van Fit & Challenge Lifestyle Day.