Pilot Outdoor Fit Leefstijlplan

Het pakket wat ik jou aanbied is volledig gericht op coaching van voeding, beweging en mindset. Om je goed op weg te helpen geef ik een OutdoorFitles in de buitenlucht. Actie, plezier & relax momenten staan met elkaar in de OutdoorFitles voorop! Zonlicht verbetert ook nog het humeur en zorgt voor betere verwerking van vitamine D. Daarnaast zorgt de buitenlucht ervoor dat het lichaam op een natuurlijke manier gaat zweten waardoor afvalstoffen via de huid het lichaam verlaten, dit werkt verfrissend voor body en mind. Een uitermate goede manier om een gezonde(re) leefstijl te ontwikkelen! Kijk snel naar het pakket Kickstart Leefstijlplan!

Droom -Doel -Doen

Durf te dromen, doelen te stellen en het gewoon te doen.

KickStart Leefstijlplan

Naast dat dit leefstijlplan ervoor zorgt dat je letterlijk in beweging komt, werk je daarbij aan een volledig gezonde leefstijl voor een periode van 12 weken. Als eerste krijg je een intakegesprek, een persoonlijke beweeg- en voedingsanalyse , 4 coachings-consulten, 7 dagen per week online coaching via what'sapp, een activity tracker en elke week een uur een outdoorfitles samen met de groep. Hiernaast staat beschreven hoe de outdoorfitles in zijn werk gaat.  Dit leefstijlplan word je maar één keer aangeboden voor maar liefst 315,-(10% korting). 
Een eventueel nazorgtraject is mogelijk en wordt besproken tijdens ons laatste coachinggesprek.
Dit leefstijltraject gaat van start bij 3 deelnemers.

Wat houden de Outdoorfitlessen in?

Dit leefstijlplan geeft jou echt de mogelijkheid om een start te maken met een gezonde leefstijl. Met de OutdoorFitles kun je juist als echte beginner, matige beginner deelnemen. In de OutdoorFitles wordt rekening gehouden met jou  niveau. Er wordt gewerkt aan conditie, core-stability, pilatesoefeningen, stukjes wandelen afwisselend met eventueel hardlopen, balans en lenigheid. Wat je niveau ook is, de innovatieve lessen houden je bij de les en inspireren je. Het voordeel is dat we deze outdoorfitles samen met elkaar doen, waardoor het groepsgevoel centraal staat en hierdoor meer plezier aan de lessen ondervinden. Onder deze link volgt meer praktische informatie.